top of page
ESPAI DE participació ciuTadana
OBJECTIU DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El document del PMoMe, a més de suportar-se sobre una base sòlida d’informació i treballs de camp, ha de ser un document participat, redactat amb les aportacions de tots els diferents agents implicats en la mobilitat, i, sobre tot, ha d’escoltar el que en pensa la ciutadania.

 

S’han establert una sèrie d’eines i canals de participació que permetran arreplegar totes les aportacions d’entitats i administracions, a més de recollir les opinions, comentaris i propostes de la ciutadania de l’Àrea de València.

EINES DE PARTICIPACIÓ

A banda de la col·laboració directa de la ciutadania en les campanyes d’enquestes i treballs de camp que s’inclouen en l’elaboració del PMoMe, hi ha més posibilitats de participar en la redacció del document:

  • Pots escriure’ns un correu electrònic amb les teues idees, aportacions, propostes, etc. Clica en l’enllaç d’alt per a accedir-hi o escriu-nos a info@pmomevalencia.com

  • Pots emplenar l’enquesta d’autoposicionament de la mobilitat, on pots comentar-nos els teus hàbits de mobilitat i les teues opinions sobre alguns aspectes dels teus desplaçaments. Clica en l’enllaç d’alt per a accedir-hi!

  • Pots participar en les diferents enquestes que s’aniran penjant sobre distints aspectes del document. Clica en l’enllaç d’alt per a accedir-hi!

  • Pots participar en els actes i jornades que s’aniran preparant al llarg de la redacció del Pla.

bottom of page